wiring

Discussion in 'Electrical' started by carless, Jun 27, 2007.

  1. carless

    carless Guest

    somebody please help. I've read all I could on wiring but my problem is when I was installing the motor I had the cd ignition already mounted{dumb) but true. therefore when I let go of the motor the green wire was pulled from the engine, anyone know the origin of this wire. Right now I've connected it to the spool inside the casing housing the black and white wire no luck on my first ride thanks
     

  2. spunout

    spunout Member

    Welcome to MBc.
    Yep, 'thats a fine kettle of fish...' :lol: . no big deal. the green wire was pulled off the magneto. open up the magneto cover and put it back on.
    Happy :mrgreen:
     
  3. gone_fishin

    gone_fishin Guest

    put it back where? i think is the question...

    anyone have a detailed pic that'd be of some help?
     
  4. azbill

    azbill Active Member

    once you take the magneto off engine, you should be able to see where it was soldered on and re-attatch it there
    there are only two connections, it should be pretty easy to spot
     
  5. spunout

    spunout Member

    magneto wiring

    mine is blue, instead of green, but that matters not. you'll have to have the green wire soldered back on. be careful. pay attention to what wire is where before pulling it out. if you reinstall incorrectly (upside-down), you wont be going anyplace.
    [​IMG]
    Happy :mrgreen:

    EDIT: I got josephgarcia's permission to use his picture:
    [​IMG]
     
Loading...