Whats up everyone?

Discussion in 'Introduce Yourself' started by kcpoloman, Jan 12, 2009.

  1. kcpoloman

    kcpoloman Member

    Hey everyone! I am a new member obviously. Just checking in, I have seen the site many times and thought it was about time to finally come aboard. I have a 26'' Micargi Mens Rover GX with 80cc motor. Unfortunately I have have ran into a problem with my bike but I wont post that in this section. Anyways great to be here and look forward to meeting the other members!

    Brent

    Edit

    Well, I tried posting in the 2 stroke section but still no access so maybe someone can help me here. After about 75 miles on my 80cc motor the piston seems to be hitting the factory spark plug and closing the gap. Any help would be great. Thanks in advance.
     
    Last edited: Jan 12, 2009

  2. srdavo

    srdavo Active Member

    welcome Brent..... I'll see about getting you some help posting!!
     
  3. BSA

    BSA Guest

    Sounds like youv'e been given a dud motor, either a bad head casting of cylinder castin either way you'll probably be best getting in touch with the vendor.
    good luck

    BSA
     
  4. kcpoloman

    kcpoloman Member

    Thanks for the help, I will contact the vendor. I bought it off ebay from powerkingshop and there is no warranty so it looks like I am screwed.
     
  5. KilroyCD

    KilroyCD Active Member

    Try a simple "fix" (although it really isn't truly a fix, but a band-aid). Double up on your spark plug washers. It might help.
     
  6. wheelbender6

    wheelbender6 Well-Known Member

    Welcome to the forum. Stay the course and get her running.
     
  7. Tom

    Tom Active Member

    Looks like you figured out how to post on the 2-stroke forum...
     
  8. kcpoloman

    kcpoloman Member

    Yep, thanks for all the help!
     
Loading...