New Build

Discussion in 'General Questions' started by snowdancer, Aug 22, 2011.

  1. snowdancer

    snowdancer New Member

    Hello. I Built my 2nd MB and have 2 question. I am using Amsoil 2 cycle racing oil at 4 oz per gal is that ok or too much oil. The 2nd question is at top speed of 33 mph the motor sound's like it is coming apart. Is that just from the high rpm's all bolt's are tight. At lower speed's it sound's good at 29 an below. here are some pic's :clap:

    http://mr-m.net/photo/?level=picture&id=193

    http://mr-m.net/photo/?level=picture&id=194

    http://mr-m.net/photo/?level=picture&id=195

    http://mr-m.net/photo/?level=picture&id=196

    http://mr-m.net/photo/?level=picture&id=198

    http://mr-m.net/photo/?level=picture&id=199
     

  2. srdavo

    srdavo Active Member

  3. snowdancer

    snowdancer New Member

    Thank you i just seen how to to that lol.
     
  4. Sgt. Howard

    Sgt. Howard Member

    ... was there a bit of trouble with the brake handle? That looks like epoxy and bailing wire to me... I like the front motor mount and I see you did your own kill switch. Interesting placement of the tank- not as pleasing to the eye yet very practical. I've often wondered at the wisdom of straddleing a molotov cocktail... and a Schwinn, eh? How do those work for you?
    the Old Sgt.
     
  5. snowdancer

    snowdancer New Member

    The epoxy and wire is just a back up for the brake switch. I do have a small screw in it. I love the Schwinn. the switch on the left is my turn lights. The brake and turn light's all work off of 18 volt cordless drill battery . and i used a mechanical flasher. The tank is on the back because i am disable and can not get on the bike with it on the bar.
     
Loading...