Can someone please tell. me what I’m missing and why this won’t spark???

Wanderlust2020

New Member
Local time
7:29 PM
Joined
Jul 9, 2023
Messages
1
Location
Chicago, IL
Let’s start with a little history on this thing. I’ve been building this beast on and off for almost two years. I’ve had it running a few times. Never got it to the point were it would keep an idle. I don’t have spark now. I’ve tried probably everything on these forums. New hp magnito coil, hp cdi, plug wire, boot, and plug. Still nothing. I’ll list the engine and all the mods. Gotta be the best way to start. Pics are below.

-standard 80cc motor
-upgraded exhaust
-hp carb (#62 jet and idle screw at 11 half turns)
-hp intake manifold
-new standard cylinder body
-upgraded 47mm stock size piston
-racing cylinder head
-new hp cdi
-new hp magnito
-56 tooth rear sprocket
-upgraded throttle
-new kill switch
-4L gas tank
-new gaskets (99% sure no air leaks)

Electrical add-ons (shouldn’t make any difference to the spark except the added magnito coil for the charger. Hasn’t been an issue in the past)
-12v 5ah sla battery
-smaller secondary magnito coil
-charger/alternator converter from second magnito to the battery with 15a inline fuse
-6 slot fuse box
-volt meter with two usb ports
-led ground effects lights
-12v led headlight
-12v led cat eye style running/turn/break lights
-flasher relay
-12v horn
 

Attachments

  • IMG_2811.JPEG
    IMG_2811.JPEG
    232.8 KB · Views: 95
  • Screenshot_20230709_180427_Chrome.jpg
    Screenshot_20230709_180427_Chrome.jpg
    233.7 KB · Views: 103
  • Screenshot_20230709_180442_Chrome.jpg
    Screenshot_20230709_180442_Chrome.jpg
    303 KB · Views: 87
  • Screenshot_20230709_180420_Chrome.jpg
    Screenshot_20230709_180420_Chrome.jpg
    419.6 KB · Views: 85
  • Screenshot_20230709_180456_Chrome.jpg
    Screenshot_20230709_180456_Chrome.jpg
    249.8 KB · Views: 94
  • Screenshot_20230709_180459_Chrome.jpg
    Screenshot_20230709_180459_Chrome.jpg
    259.8 KB · Views: 117
Back
Top